Bokføring

Vi utfører regnskapstjenester fra A til Å. Vi har erfaring fra flere typer bedrifter, blant annet varehandel, konsulentselskaper, investeringsselskaper, inkassoselskap og håndverksbedrifter.

Årsregnskap

Utarbeidelse av komplett årsregnskap inklusiv noter og utkast til generalforsamling.

Skattemelding (selvangivelse)

Utarbeidelse av skattemelding inklusive nødvendige vedlegg.

Lønnsarbeid

Vi foretar lønnskjøring og all rapportering til offentlig myndighet. Deres ansatte vil ha enkel og full tilgang til alle lønnslipper, reiseregninger mv. via en egen app.

Elektronisk signatur

Elektronisk signatur er like juridisk bindende som tradisjonell signatur. Vi bistår med å få dokumentet elektronisk signert av alle parter med hjelp av BankId.

Skybasert regnskap

Vi benytter kun skybasert regnskapssystem, der både vi og klient har løpende regnskapsinformasjon

Stiftelse

Trenger du hjelp med å stifte et selskap? Vi hjelper deg å fylle ut alle nødvendige dokumenter og innsendelse til Foretaksregisteret.

EHF

EHF står for «elektronisk handelsformat», og innebærer at du kan sende ut og motta fakturaer fra bedrifter direkte fra regnskapssystemet.

Vipps eFaktura

Med Vipps eFaktura mottar kundene fakturaen sin direkte i Vipps og i nettbanken. Kunden trenger ikke å forholde seg til KID-nummer og annen betalingsinformasjon.

OCR (Kid-nummer)

Ved å bruke KID-nummer vil utgående faktura automatisk knyttes opp mot riktig kunde med fakturanummer og legges inn i regnskapet. Du sparer tid og unngår å miste oversikten over innbetalinger.

Remittering

Du kan godkjenne og betale fakturaer i én og samme operasjon i regnskapssystemet. Man slipper å gå via nettbanken for å godkjenne og betale regninger fra leverandører eller lønnsutbetalinger.

Avstemminger

Vi sørger for at alle pliktige avstemminger og dokumentasjon blir i varetatt.

Kapitalendringer

Trenger ditt selskap mer likviditet, vi hjelper deg å sette opp f.eks en emisjonsplan og får dette registret i foretaksregisteret.

© Bærum Bokholderi AS 2019